Harrys 2014-11-27

27.11.2014 23:10

Gott Sällskap: Martin, Kajsa, Henrik, Anders, Anna II och Tony

Placering: 1

Det var över en månad sen vi vann på Harrys senast, men idag fick vi frågor som passade oss bra. Fred Perry som har vunnit över oss fyra gånger i rad fick se sig besegrade och slutade på 31 poäng, två poäng bakom oss.

Vilket är Lady Gagas riktiga namn? För en månad sen kollade jag upp detta och namnet fanns fortfarande kvar i huvudet, Stefani Germanotta. Hennes artistnamn är inspirerad av låten Radio Ga Ga med Queen.

Vad heter de fem medlemmarna i One Direction i förnamn? Denna fråga avgjorde tävlingen till vår fördel. Henrik lyckades efter vissa besvär kläcka ur sig alla fem namnen, medan Fred Perry fick ägna sig åt gissningslekar. 5-0 till oss på denna fråga och min åsikt är att poängssättningen blir väldigt obalanserad när en enda fråga kan ge så många poäng. 1D består av Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles och Louis Tomlinson.

Vem har gjort originalet till The Shoop Shoop Song (It's in His Kiss)? Låten är ursprungligen från 60-talet och jag kände direkt att svaret var alldeles för djupt begravet i min skalle. Då kliver ett av våra nyförvärv, Tony, in i handlingen och levererar svaret: Betty Everett. Även vårt andra nyförvärv, Anna II gjorde bra från sig.

Bodies Without Organs (BWO) består av Alexander Bard och vilka två andra medlemmar? Martin Rolinski var given men den tredje medlemmen var betydligt svårare. Vi kom inte på något svar och fick nöja oss med en poäng på den frågan. Marina Schiptjenko heter hon, en riktig doldis som jag aldrig har hört talas om.

Gott Sällskap vs. Fred Perry 8-5